Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenkstenen

Staand monument Licht Labrador graniet Gedenkstenen Maes Natuursteen

Voor waardige gedenkstenen met scherpe prijzen in de regio Amsterdam, bent u bij Maes Natuursteen op het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 75 jaar aan ervaring. Hierdoor kunnen wij een gedenksteen maken vanuit onze eigen werkplaats. Bovendien beschikken wij over een grote showroom waaruit de stenen direct te leveren zijn. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij eerlijke prijzen en uitstekende service. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats.

Gedenkwaardige gedenkstenen

In onze veelzijdige showroom is onze grote collectie van bijzondere gedenkstenen te zien. Wij kunnen:

Op deze manier kunt u een goed beeld vormen van een compleet grafmonument. Op onze website kunt u een kleine selectie zien van een aantal uitzonderlijke gedenkstenen. Het is echter onmogelijk om alle gedenkstenen op de website te plaatsen, aangezien wij beschikken over een zeer breed assortiment. Wij adviseren u dan ook om een kijkje te nemen op onze werkplaats om de geschikte gedenksteen samen te stellen.

Advies en informatie over uw gedenkstenen

Wanneer u bij ons een gedenkteken wilt laten maken sturen wij u altijd eerst een ontwerp van de gedenkstenen met tekst en prijs. Gedenkstenen uit onze collectie leveren wij met vier weken en u betaalt pas na plaatsing. Uiteraard geven wij 25 jaar garantie op het materiaal van onze gedenkstenen. Wilt u advies of informatie over gedenkstenen van Maes Gedenkstenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.