Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenkstenen

Staand monument Licht Labrador graniet Gedenkstenen Maes Natuursteen

Voor waardige gedenkstenen met scherpe prijzen in de regio Amsterdam, bent u bij Maes Natuursteen op het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 75 jaar aan ervaring. Hierdoor kunnen wij een gedenksteen maken vanuit onze eigen werkplaats. Bovendien beschikken wij over een grote showroom waaruit de stenen direct te leveren zijn. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij eerlijke prijzen en uitstekende service. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats.

Gedenkwaardige gedenkstenen

Voor een bijzonder afscheid kunt u bij ons een ruim assortiment aan gedenkstenen vinden. Met veel aandacht en precisie wordt uw ontworpen gedenksteen geproduceerd. Bij Maes Natuursteen hebben wij ruim zeventig jaar aan ervaring in het maken van mooie gedenkstenen vanuit onze eigen werkplaats. In onze veelzijdige showroom is onze grote collectie van bijzondere gedenkstenen te zien. Wij kunnen:

  • U een voorbeeld gedenksteen tekst aanbieden;
  • Direct een digitaal ontwerp voor u te maken;
  • U te woord staan in onze werkplaats, ook zonder afspraak.

Op deze manier kunt u een goed beeld vormen van een compleet grafmonument. Op onze website kunt u een kleine selectie zien van een aantal uitzonderlijke gedenkstenen. Het is echter onmogelijk om alle gedenkstenen op de website te plaatsen, aangezien wij beschikken over een zeer breed assortiment. Wij adviseren u dan ook om een kijkje te nemen op onze werkplaats om de geschikte gedenksteen samen te stellen. Hier kunt u ons ook uw vragen stellen en advies krijgen over een mooie gedenksteen.

Een gemoedelijk proces

Bij Maes Natuursteen ontwerpen wij gedenkstenen naar uw wensen, produceren deze dan en plaatsen het resultaat op de door u gekozen plaats. Zelfs het regelen van een vergunning doen wij voor u, zodat het creëren van de gedenksteen zo moeiteloos mogelijk verloopt. Wij willen ervoor zorgen dat u niet in hoeft te zitten over de aanlevering van uw speciale gedenksteen. U kunt de vervaardiging volledig uit handen geven, maar ook langskomen wanneer u wilt om bijvoorbeeld de vervaardiging van de letters te bekijken. Een ongedwongen proces, op uw manier.

Advies en informatie over uw gedenkstenen

Wanneer u bij Maes Natuursteen een gedenkteken wilt laten maken sturen wij u altijd eerst een ontwerp van de gedenkstenen met tekst en prijs. Gedenkstenen uit onze collectie leveren wij met vier weken en u betaalt pas na plaatsing. Uiteraard geven wij 25 jaar garantie op het materiaal van onze gedenkstenen. Wilt u advies of informatie over gedenkstenen van Maes Gedenkstenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.