Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenktekens

Zuil op voetstuk Daluya grey graniet Gedenkteken door Maes Natuursteen

Hoogwaardige gedenktekens voor gegarandeerde scherpe prijzen kopen? Dan bent u bij Maes Natuursteen ongetwijfeld aan het juiste adres! Wij kunnen een gedenkteken maken in onze eigen werkplaats, zodat deze volledig naar wens is. Bovendien werken wij zonder tussenpersonen of uitvaartondernemingen, waardoor wij u een eerlijke prijs met uitstekende service garanderen. Zo kunt u de goedkoopste grafsteen laten maken van de beste kwaliteit! Bekijk ons selectie op de website, of neem een kijkje bij ons in de showroom.

Waarom gedenktekens van Maes Natuursteen?

Bij Maes Natuursteen beschikken we over ruim 75 jaar aan ervaring in het vervaardigen en verkopen van gedenktekens. Deze kunnen direct geleverd worden uit ons aanzienlijke showroom. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke gedenktekens, die beslist aan uw persoonlijke voorkeuren zal voldoen. Wij maken bijvoorbeeld:

 Dit kunnen wij doen in alle maten, kleuren en in prachtige materialen voor zowel familie graven als algemene graven. Maes Natuursteen zal de beste keuze zijn voor het eervol memoreren van uw dierbare. Profiteer van onze expertise en creëer uw eigen gedenktekens! 

Ontdek de mogelijkheden voor een gedenkteken

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de hoogwaardige gedenktekens te bekijken. Hier kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende materialen en vormen. Bovendien kunnen wij u persoonlijk advies geven over de mogelijkheden, zodat uw gedenkteken precies wordt zoals u het wil hebben. Wilt u liever eerst informatie over gedenktekens van Maes Natuursteen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met behulp van ons contactformulier of telefonisch met: 020-4977105.