Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafmonumenten

Grafmonumenten Exclusief grafmonument Graniet (massief) door Maes Natuursteen

Voor waardige grafmonumenten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, bent u bij Maes Natuursteen aan het juiste adres. Maes Natuursteen is een familiebedrijf dat gevestigd is in de buurt van Amsterdam. Wij beschikken over ruim 75 jaar aan ervaring in het vervaardigen en verkopen van grafstenen en grafmonumenten. Bovendien hebben wij een eigen werkplaats, zodat we uw grafmonumenten goedkoop kunnen vervaardigen, terwijl we een hoge kwaliteit garanderen. Door de keuze voor verschillende materialen en de mogelijkheid een persoonlijke tekst op te stellen wordt het grafmonument voor uw geliefde altijd uniek.

Onze grafmonumenten prijzen en service

Wij vervaardigen en verkopen grafstenen en grafmonumenten vanuit onze eigen werkplek. Verder beschikken wij over een grote showroom waaruit de grafstenen en monumenten direct te leveren zijn. Wij nodigen u graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats. Op het gebied van grafstenen en monumenten heeft Maes Natuursteen onder andere:

  • Familiegraven: geschikt voor één of meerdere personen;
  • Algemene graven: te herkennen aan kleinere stenen zoals hartjes, tegeltje, boekjes etc.;
  • As bestemmingen: diverse mogelijkheden voor binnen en buiten o.a. sieraden, sierurnen en urnen graven.

Advies over grafmonumenten bij Maes Natuursteen

Bij Maes Natuursteen kunnen wij samen met u een ontwerp maken, maar u kunt natuurlijk ook zelf een eigen ontwerp meenemen. Wij bekijken dan de mogelijkheden tot het realiseren van het ontwerp en houden hierbij natuurlijk rekening met uw budget. Wilt u graag persoonlijk advies of meer informatie over de grafmonumenten van Maes Natuursteen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze grote showroom in Zwanenburg.