Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafsteen foto

Grafsteen foto op porcelein in kleur, natuursteen Graf Foto door Maes Natuursteen

Wilt u graag een grafsteen foto laten maken? Of bent u op zoek naar een gedenkteken met foto voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Maes Natuursteen op het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 75 jaar aan ervaring in het vervaardigen en verkopen van grafsteen foto’s en grafstenen. Dit doen wij vanuit onze eigen werkplaats. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij eerlijk prijzen en uitstekende service. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom en u kunt desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats.

Een grafsteen foto voor een persoonlijke herinnering

Een foto op het graf maakt een grafsteen persoonlijker. Wilt u ook een foto van uw dierbare toevoegen aan zijn of haar rustplaats? Dan is het van belang dat de gedenksteen en afbeelding van goede kwaliteit zijn. De populairste manier van verwerken is de foto op porselein. Hierbij wordt de foto op op een meestal vierkant of rond stuk porselein gedrukt. Het porselein wordt in veel gevallen bevestigd aan het grafmonument. Een andere optie is het graferen van een graffoto. Dit gebeurt met een laser, waarbij de kleinste details zichtbaar zijn. De goedkoopste optie is het aanschaffen van een waterdichte fotolijst voor op of rond het graf. 

Voordelen van Maes Natuursteen

Graffoto's zijn bedoeld om jaren mee te gaan. Wanneer de afwerking van de foto rondom het graf niet perfect is, zorgt dit voor veel frustratie bij de nabestaanden. Laat de foto voor op het graf daarom altijd vervadigen door de specialist. Maes Natuursteen heeft ruime ervaring met graffoto's in alle soorten en maten. Bij ons wordt u niet teleurgesteld omdat: 

  • 25 jaar garantie op het materiaal van een grafsteen met een foto;
  • Gratis plaatsing van de grafstenen met foto in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland;
  • Gratis plaatsing in andere provincies is eventueel mogelijk in overleg.

Bij Maes Natuursteen kunt u een persoonlijk eerbetoon laten maken aan uw geliefde. Wij zorgen voor een persoonlijke service waarbij wij ons advies afstemmen op uw wensen en budget.

Foto voor gedenkteken

Er zijn veel mogelijkheden om een gedenkteken persoonlijk te maken. Van tekst tot een foto: wij kunnen het voor u maken! Wilt u advies of informatie over een grafsteen foto van Maes Natuursteen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.