Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafsteen schoonmaken

Grafsteen dubbel hart model schoonmaken Maes Natuursteen

Een grafsteen schoonmaken is een taak die u aan een specialist overlaat. Maes Natuursteen is een familiebedrijf dat samen al meer dan 75 jaar zorg draagt voor grafmonumenten. Of het nu om het vervaardigen of het onderhouden van een grafsteen gaat of dat u een grafsteen vakkundig wilt laten schoonmaken, bij Maes Natuursteen vindt u de deskundigheid en vaardigheid onder een dak. Hierbij maakt het ons niet uit of het om een lichte schoonmaakbeurt gaat of om een grote renovatie. Wij zorgen er graag voor dat de grafsteen er weer prachtig bij staat. Op deze manier blijft het gedenkteken voor uw geliefde in topconditie.

Een grafsteen schoonmaken

Bij Maes Natuursteen hebben we veel ervaring in grafzerk reinigen en grafsteen letters schilderen;

  • Wij kunnen een grafsteen schoonmaken op locatie;
  • het grafmonument ophogen;
  • In onze werkplaats een grafsteen renoveren;
  • Breuken repareren.

Vooral wanneer wij oude grafstenen schoonmaken kan het handig zijn om dit in onze eigen werkplaats te doen. Wij zorgen er dan voor dat de grafsteen er weer als nieuw uitziet.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Maes Natuursteen is een familiebedrijf met liefde voor de zaak. Wij willen ervoor zorgen dat het proces omtrent uw graf- of gedenksteen zo gemoedelijk mogelijk verloopt. Wij vervaardigen gedenkstenen, grafstenen en grafmonumenten met veel aandacht. Daardoor leveren wij mooie, speciale resultaten, afgestemd op uw wensen. Voor de tekst op de gedenksteen gaan wij graag met u in overleg. Voor het maken en reinigen van uw grafmonument kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of kom langs in onze werkplaats, ook zonder afspraak.

Meer informatie over een grafzerk reinigen

Bij Maes Natuursteen bent u verzekerd van persoonlijke service. Wij informeren en adviseren u dan ook graag over de kosten en mogelijkheden. Van een grafsteen schoonmaken tot het renoveren van een grafmonument. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden voor het renoveren of reinigen van een grafzerk. Wilt u meer informatie over de kosten om een grafsteen te laten schoonmaken of renoveren? Neem gerust dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Er is altijd iemand aanwezig die u te woord kan staan.