Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafstenen Amsterdam

Staande steen met voetstuk door Maes Natuursteen

Voor mooie grafstenen nabij Amsterdam bent u bij Maes Natuursteen op het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van een grafsteen kopen en een grafsteen laten maken. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we de grafstenen nabij Amsterdam vervaardigen tegen scherpe prijzen. Bij Maes natuursteen bent u verzekerd van een gedenkteken dat geheel naar wens is vervaardigd.

Bekijk onze grafstenen nabij Amsterdam

De grafstenen zijn bij ons in de showroom te bezichtigen en direct leverbaar uit voorraad. Wij graveren de grafsteen zelf en u kunt dit zelfs aanschouwen in onze omvangrijke werkplaats. U kunt bijvoorbeeld de unieke vervaardiging van letters bij ons komen bekijken. Bovendien is er een ruime keuze uit verschillende grafstenen:

Omdat wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij eerlijke prijzen en uitstekende service voor de grafstenen. De prijzen van onze grafstenen in Amsterdam zijn inclusief gratis plaatsing.

Advies en meer informatie

Het is erg moeilijk om een goed oordeel van onze grafstenen nabij Amsterdam te vormen op basis van plaatjes. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom nabij Amsterdam om de grafstenen in het echt te bekijken. Bovendien kunt u dan ook een kijkje nemen in onze werkplaats. Wilt u advies over de mogelijkheden van goedkope grafmonumenten? Of wilt u meer weten over de verschillende materialen waar we bij Maes Natuursteen mee werken? Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Zwanenburg in de buurt van Amsterdam.