Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Prijzen grafmonumenten

Prijzen grafmonumenten grafsteen omranding door Maes Natuursteen

Keuzes met betrekking tot de prijzen van grafmonumenten, het materiaal, de tekst en de uitvoering kunnen erg lastig zijn om te maken. Het verlies van een dierbare is altijd zwaar en het uitzoeken van een passend grafmonument is net zo moeilijk. Gelukkig hoeft u het niet helemaal alleen te doen. Maes Natuursteen is erin gespecialiseerd om u een persoonlijk, op maat gemaakt advies te geven, rekening houdend met uw wensen en prijzen die u wilt besteden aan grafmonumenten. In onze showroom hebben we genoeg grafstenen voorbeelden ter inspiratie. Zo vindt u altijd iets passends: of het nu een budget grafsteen is of een groot grafmonument.

Prijzen grafmonumenten: afhankelijk van uw wensen

De prijzen van grafmonumenten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt een groot deel van de prijs bepaald door:

 Doordat wij werken zonder tussenpersonen en beschikken over een eigen werkplaats waar wij de grafmonumenten vervaardigen kunnen wij de prijzen van de grafmonumenten laag houden. Zo betaalt u nooit te veel, terwijl u toch de beste kwaliteit grafmonumenten krijgt.

Prijzen grafmonumenten eigen ontwerp

Onze prijzen voor grafmonumenten zijn inclusief het plaatsen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het plaatsen van en budget grafsteen in een andere provincie kan in overleg gebeuren. Wilt u graag eerst weten wat de prijs van een grafsteen graniet is? Of heeft u een eigen ontwerp en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de uitvoering van uw ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op; wij adviseren u graag over de mogelijkheden.