Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Urnen

Sierurn marmer door Maes Natuursteen

Bent u op zoek naar mooie urnen die eer doen aan de herinnering aan uw geliefde? Bij Maes Natuursteen vindt u verschillende urnen van verschillende materialen, zodat u altijd een urn vindt die past bij uw wensen. Maes Natuursteen een familiebedrijf en samen beschikken wij over ruim 75 jaar ervaring in het vervaardigen en verkopen van urnen, gedenkstenen en grafstenen. Dit doen wij vanuit onze eigen werkplaats. Verder beschikken wij over een grote showroom waardoor de urnen direct te leveren zijn.

Urnen kopen bij Maes Natuursteen

U kunt bij Maes Natuursteen kiezen uit een uitgebreide collectie van sierurnen bedoeld voor het plaatsen op een urnengraf. Onze monumenten en urnen zijn leverbaar in:

  • Diverse materialen;
  • Verschillende vormen.

Tevens kunt u met een eigen ontwerp komen zodat er een unieke urn ontstaat. Urnen kopen is bij ons dan ook een persoonlijk proces waarbij u een eindproduct krijgt dat volledig aan uw wensen voldoet. Aangezien wij zonder tussenpersonen te werk gaan, garanderen wij eerlijke prijzen, zodat u nooit te veel betaalt voor een hoogwaardige urn.

Informatie en advies over urnen kopen

Bij Maes Natuursteen adviseren wij u graag over de verschillende materialen en urnen die wij in ons assortiment hebben. Hierbij houden we natuurlijk rekening met uw budget. Bent u op zoek naar goedkope urnen of een unieke urn? Wij nodigen u graag uit in onze showroom waar wij u kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden. Bovendien kunt u desgewenst een kijkje nemen in onze werkplaats waar wij de urnen vervaardigen. Wilt u advies of informatie over de sierurnen van Maes Natuursteen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.