Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafsteen fabrikant

Maes Natuursteen is een grafsteen fabrikant met ruim 70 jaar ervaring op het gebied van verkopen en vervaardigen van grafstenen en grafmonumenten. Wij kunnen in onze eigen werkplaats de stenen vervaardigen. Hierdoor kunnen we de prijzen scherp houden en betaalt u nooit te veel voor uw gedenksteen. Daarnaast hebben we ook een grote showroom met een uitgebreide voorraad, zodat wij ook snel de gewenste grafsteen kunnen leveren.

Ervaren grafsteen fabrikant Maes Natuursteen

Bij Maes Natuursteen begrijpen we dat het uitkiezen van een gedenksteen een moeilijk proces is. Daarom ondersteunen wij u bij het hele proces en maken we elke steen voor u naar wens. Dankzij onze ervaring als grafsteen fabrikant weten we als geen ander hoe we een steen naar wens moeten vervaardigen. Daarbij weten we ook wat de voorschriften van veel begraafplaatsen in verschillende plaatsen zijn, zodat uw steen altijd aan deze voorschriften voldoet. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van een passend resultaat.

Een gedenkteken kopen bij een grafsteen fabrikant

Als grafsteen fabrikant hebben we een grote voorraad grafstenen, zodat we met 4 weken kunnen leveren. De grafsteen plaatsen we in veel verschillende plaatsen voor u zonder extra kosten. Zo wordt u niet verrast door extra kosten. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens is en tegen een scherpe prijs. Wij helpen u graag met het aankopen van een waardig gedenkteken voor uw geliefde. Kom bij ons langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.