Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Algemene begraafplaats

Voor een algemene begraafplaats gelden vaak voorschriften waar een grafsteen aan moet voldoen. Bij Maes Natuursteen zijn wij, dankzij onze jarenlange ervaring, op de hoogte van de geldende voorschriften in verschillende regio's. Op deze manier kunnen wij u helpen met het maken van een geschikte grafsteen voor een algemene begraafplaats. Wij bieden onze grafstenen aan voor scherpe prijzen, zodat u niet te veel betaalt. Het overlijden van een geliefde is al moeilijk genoeg.

De mogelijkheden op algemene begraafplaatsen

Wij vervaardigen grafstenen of grafmonumenten voor algemene begraafplaatsen naar uw wens. Er zijn verschillende materialen waar u uit kunt kiezen. Bovendien zijn er verschillende vormen waar u uit kunt kiezen, zo kunt u ook op een algemene begraafplaats een gedenksteen laten plaatsen die past bij uw geliefde. Om de beste resultaten te garanderen raden wij u aan om bij ons langs te komen. In onze vestiging kunt u het beste zien hoe de steen er uitziet en weet u precies wat u aanschaft. Bovendien adviseren en helpen wij u graag bij uw keuze.

Maatwerk van Maes Natuursteen

Omdat elke grafsteen zeer persoonlijk is zorgen wij voor maatwerk. Wij houden rekening met uw wensen en de geldende voorschriften van de algemene begraafplaats. De tekst kunnen wij zelf voor u in de steen graferen. Dit doen wij altijd in nauw overleg met u, zodat u een mooie gedenksteen voor de overledene krijgt. Onze prijzen zijn inclusief plaatsing in een groot aantal verschillende plaatsen. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op: wij staan voor u klaar.