Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Algemene begraafplaats Amsterdam

Grafsteen met omranding, Himalaya graniet - Algemene begraafplaats Amsterdam - Maes Natuursteen

Wilt u informatie over een algemene begraafplaats Amsterdam? Of bent u op zoek naar de locatie van een begraafplaats? Dan bent u bij Maes Natuursteen aan het juiste adres. Doordat wij al meer dan 75 jaar ervaring hebben in deze branche zijn wij precies op de hoogte van de verschillende voorschriften van elke algemene begraafplaats in de buurt van Amsterdam. In onze eigen werkplaats kunnen wij vervolgens het gedenkteken geheel naar wens vervaardigen. Zo bent u verzekerd van een grafzerk die niet alleen voldoet aan alle voorschriften, maar ook aan uw eigen wensen.

Mogelijkheden algemene begraafplaats rond Amsterdam

Iedere algemene begraafplaats Amsterdam heeft zijn eigen regels die voorschrijven wat wel en niet toegestaan is met betrekking tot grafstenen. Als u bij ons een grafsteen wilt laten vervaardigen kunnen wij u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de voorschriften. Op basis van deze voorschriften helpen wij u om een grafsteen uit te kiezen die voldoet aan uw wensen. Bovendien regelen wij voor u:

  • De gratis plaatsing op de begraafplaats;
  • De aanvraag van de vergunning.

Laat u informeren

Er is veel keuze uit verschillende materialen voor grafstenen. Bovendien zijn er ook verschillende vormen mogelijk voor algemene graven, zoals bijvoorbeeld:

Bij Maes Natuursteen kunnen wij zonder problemen grafstenen vervaardigen die voldoen aan de voorschriften van een algemene begraafplaats Amsterdam en die voldoen aan uw wensen. Voor meer informatie over een algemene begraafplaats nabij Amsterdam en de plaatsingsmogelijkheden neemt u contact met ons op.