Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenksteen aanschaffen

Het aanschaffen van een gedenksteen is een emotioneel proces. U heeft een geliefde verloren en u wilt hem of haar op een mooie manier herinneren. Met de juiste gedenksteen kunt u dit bereiken. Er komen tijdens dit proces een veel lastige keuzes op u af, die misschien overweldigend lijken. Bij Maes Natuursteen kunnen wij u hierbij ondersteunen, zodat u een gedenksteen naar wens kunt aanschaffen.

Gedenksteen aanschaffen op maat

Bij Maes Natuursteen kunt u een gedenksteen op maat aanschaffen. Wij vervaardigen gedenkstenen van verschillende materialen in onze eigen werkplaats. Deze materialen zijn het beste te beoordelen in onze showroom zodat u zeker weet dat het resultaat niet tegenvalt. Graveren doen wij uiteraard in onze eigen werkplaats. U kunt ook in onze werkplaats komen kijken wanneer we bezig zijn. Omdat de tekst op een gedenksteen uiterst persoonlijk is wordt de tekst in nauw overleg met u bepaald. Bovendien sturen we u eerst een voorbeeld van de grafsteen met tekst en prijs, zodat u een compleet beeld heeft van het uiteindelijke resultaat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voordelig een gedenksteen kopen bij Maes Natuursteen

Wanneer u een gedenksteen bij Maes Natuursteen aanschaft betaalt u nooit te veel. Onze stenen zijn scherp geprijsd en de prijzen zijn inclusief plaatsing in een groot aantal regio’s. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Heeft u nog vragen over het aanschaffen van een gedenksteen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.