Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenkteken

Met een gedenkteken kunt u uw geliefde herdenken op een mooie manier. Er zijn allerlei opties voor een gedenkteken, zoals vorm, grootte en materiaal. De mogelijkheden voor een grafsteen zijn afhankelijk van uw wensen en de begraafplaats waar de steen moet komen. Sommige begraafplaatsen hebben voorschriften waar een steen aan moet voldoen. Omdat het een emotioneel proces is waarin veel keuzes op u afkomen kunnen wij u bij Maes Natuursteen ondersteunen bij dit proces. Wij adviseren u persoonlijk en zorgen er samen met u voor dat de gedenksteen naar wens wordt.

Een gedenkteken op maat bij Maes Natuursteen

Wij maken een gedenkteken voor u op maat, zodat deze aan al uw wensen voldoet. Wij doen dit in nauw overleg met u. De meeste stenen kunnen wij vanuit voorraad leveren en het graveren van de stenen doen wij in onze eigen werkplaats. Bij het uitzoeken van een geschikt gedenkteken raden wij u aan om bij ons langs te komen in onze showroom in Zwanenburg, zodat u de stenen in het echt kunt bekijken. Dit voorkomt dat u teleurgesteld wordt, omdat een materiaal niet is zoals u het had verwacht.

Voordelig een gedenkteken laten maken

Bij Maes Natuursteen betaalt u nooit te veel voor uw gedenkteken. Doordat wij onze stenen in onze eigen werkplaats vervaardigen kunnen wij onze stenen tegen scherpe prijzen aanbieden. Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen op een begraafplaats in een groot aantal plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Maes Natuursteen? Neem gerust contact met ons op.