Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Gedenktekens aanschaffen

Gedenktekens aanschaffen is een moeilijk proces. Bij Maes Natuursteen doen wij er alles aan om het zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen voor u. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het maken van de verschillende beslissingen. Van het uitkiezen van het materiaal tot het graferen van de tekst die u wenst. Wij helpen u graag om tot het door u gewenste eindresultaat te komen. Bovendien kennen wij de voorschriften van vele begraafplaatsen, zodat we ook hier rekening mee kunnen houden bij het adviseren en vervaardigen van de gedenksteen van uw keuze.

Gedenktekens aanschaffen met persoonlijke service

Bij ons gedenktekens aanschaffen gaat het gemakkelijkst wanneer u bij ons in de showroom langskomt. Hier kunt u de verschillende materialen echt goed beoordelen, zodat u zeker weet wat u kunt verwachten. Omdat gedenktekens immens persoonlijk zijn is het ook belangrijk om te overleggen over de tekst die u op de steen wilt laten graferen. Dit kunnen wij doen in onze eigen werkplaats. Doordat we de stenen in onze eigen werkplaats kunnen vervaardigen is het mogelijk om de gedenkstenen scherp te prijzen. Op deze manier hebben we voor elk budget een passende en unieke grafsteen.

Gedenktekens aanschaffen bij Maes Natuursteen

Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de gedenksteen in een groot aantal plaatsen. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt verzorgd. Gedenktekens aanschaffen bij Maes Natuursteen is heel gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat u een gedenksteen heeft die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.