Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafmonumenten aanschaffen

Grafmonumenten aanschaffen kan bij Maes Natuursteen naar uw wensen. Wij begrijpen dat het een moeilijk en emotioneel proces is om een grafmonument uit te zoeken. Er komen veel moeilijke beslissingen op u af. Wij kunnen u begeleiden tijdens het hele proces. Met onze kennis van de voorschriften die gelden op begraafplaatsen in verschillende regio’s kunnen wij er voor zorgen dat het monument zowel aan de voorschriften voldoet als aan uw wensen.

Grafmonumenten aanschaffen: de mogelijkheden

Bij het aanschaffen van grafmonumenten heeft u keuze uit verschillende materialen en ontwerpen. Zo hebben we onder andere graniet en marmer in verschillende kleuren. Bovendien hebben wij een grote voorraad grafstenen in onze showroom, zodat we veel stenen met vier weken kunnen leveren. De materialen zijn het beste in de werkelijkheid te beoordelen, daarom raden wij een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de materialen in het echt bekijken en beoordelen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar wens wordt. In onze eigen werkplaats kunnen we de tekst op de grafsteen zetten.

Grafmonumenten aanschaffen bij Maes Natuursteen

Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van het grafmonument in een groot aantal plaatsen. Zo komt u bij het aanschaffen van grafmonumenten nooit voor verrassingen te staan. Bij Maes Natuursteen weet u precies waar u aan toe bent. Doordat wij de stenen in onze eigen werkplaats kunnen vervaardigen kunnen we de prijzen scherp houden. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze voordelig grafmonumenten? Kom gerust bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op.