Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafmonumenten aanschaffen Almere

Grafmonument aanschaffen Almere - Uniek Grafmonument, Graniet (massief) - Maes Natuursteen

Wilt u graag duurzame grafmonumenten aanschaffen nabij Almere om uw geliefde mee te gedenken? Dan bent u bij Maes Natuursteen aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van grafmonumenten. Wij ondersteunen u bij het aanschaffen van grafmonumenten in de omgeving van Almere. Naast onze jarenlange ervaring hebben wij ook een eigen werkplaats, zodat wij altijd een grafmonument kunnen vervaardigen die voldoet aan uw wensen en de eventuele richtlijnen die gelden op de begraafplaats.

Voordelig grafmonumenten aanschaffen bij Maes Natuursteen

Natuurlijk kunt u ook grafmonumenten aanschaffen en bekijken in onze showroom te Zwanenburg, in de regio Almere. Hier hebben wij een ruim assortiment:

Wanneer u een grafmonument uit onze voorraad koopt kunnen we deze met 4 weken al leveren. Bij het aanschaffen van grafmonumenten zijn de plaatsing in de regio van Almere, BTW en betonfundering bij de prijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien geven we u 25 jaar garantie op de materialen van de grafmonumenten.

Persoonlijke grafmonumenten aanschaffen nabij Almere

Wij kunnen in onze werkplaats het grafmonument van uw keuze aanpassen aan uw wensen. Zo kunt u grafmonumenten aanschaffen en laten plaatsen in de regio Almere die passen bij uw wensen en bij de overledene. Heeft u nog vragen over het aanschaffen van grafmonumenten? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een persoonlijk grafmonument? Of wilt u een kijkje komen nemen in onze werkplaats of showroom nabij Almere? Neem vrijblijvend contact met ons op.