Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafsteen kopen

Voor het kopen van een grafsteen kunt u bij Maes Natuursteen terecht. Wij begrijpen dat het een moeilijk proces is waar veel keuzes op u af komen, zoals materiaal, tekst en grafsteen prijzen. Daarom kunnen wij u hier bij begeleiden. Als expert op het gebied van het vervaardigen en verkopen van grafstenen en grafmonumenten kunnen wij u helpen met alle keuzes waar u voor staat. Op deze manier helpen wij u aan een waardig gedenkteken voor uw geliefde.

Grafsteen kopen in onze showroom

Wanneer u een grafsteen gaat kopen is het aan te raden om de verschillende materialen die er zijn in het echt te bekijken. U kunt bij ons in de showroom alle materialen en stenen komen bekijken. Dan krijgt u pas echt een goed idee van de mogelijkheden die er zijn. Het graveren van tekst doen wij graag in persoonlijk overleg met u, omdat het zo diep persoonlijk is. Bovendien krijgt u altijd eerst een voorbeeld van de steen met de tekst. Zo zorgen we ervoor dat het geheel naar uw wens wordt.

Grafsteen prijzen bij Maes Natuursteen

Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de grafsteen op een begraafplaats in verschillende plaatsen. Zo komt u bij het kopen van een grafsteen niet voor onverwachte verrassingen te staan. U weet altijd wat u betaalt en waar u aan toe bent. Wilt u nog meer informatie over een grafzerk kopen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.