Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafsteen prijzen

Grafsteen prijzen kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk is de prijs niet het enige waar u keuzes over moet maken. Zo zijn er verschillende materialen en uitvoeringen om uit te kiezen. Wij begrijpen dat dit een moeilijk proces is. Bij Maes Natuursteen kunnen wij u ondersteunen en adviseren bij al de keuzes die u moet maken. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met de voorschriften die gelden op de begraafplaats in een groot aantal gebieden.

Duidelijke grafsteen prijzen bij Maes Natuursteen

Bij Maes Natuursteen zijn we altijd heel duidelijk over onze grafsteen prijzen. U komt bij ons niet voor vervelende verrassingen te staan door onverwachte kosten. Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de steen op een begraafplaats in verschillende gebieden. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Dan is het alleen nog een kwestie van beslissen over de materialen en de tekst die wij er op moeten graveren. Doordat wij een eigen werkplaats hebben kunnen we gemakkelijk een budget grafsteen maken die helemaal naar wens is.

Goedkope grafstenen prijzen

Als grafsteen fabrikant vervaardigen wij de grafstenen in onze eigen werkplaats, hierdoor kunnen we onze grafsteen prijzen ook relatief laag houden. Hierdoor kunt u zich meer focussen op wat er echt toe doet: zorgen voor een waardig gedenkteken voor uw overleden geliefde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden hierbij natuurlijk rekening met uw budget. Kom naar onze showroom of neem contact met ons op.