Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafstenen

Grafstenen uitkiezen is geen gemakkelijk proces. Bij Maes Natuursteen begrijpen wij dat. Het is een moeilijke tijd en er komen veel keuzes op u af wanneer u op zoek bent naar een waardig gedenkteken. Daarom helpen wij u graag in het gehele proces van het uitkiezen van een grafsteen tot aan het plaatsen ervan. Wij kunnen u uitstekend ondersteunen dankzij ruim 70 jaar ervaring op het gebied van vervaardigen, verkopen en plaatsen van grafstenen, sierurnen en gedenktekens.

Bekijk onze grafstenen in onze showroom

U kunt op onze website veel grafstenen vinden, maar voor een volledig beeld van de verschillende materialen en de modellen grafstenen kunt u het beste bij ons in de showroom langskomen. Hier kunt u de verschillende materialen beter beoordelen en kunt u meteen ons gehele assortiment bekijken. Ook voor het bespreken van de tekst die op de steen moet komen is het handig om langs te komen. Het laten graveren van grafstenen is diep persoonlijk en dat doen wij daarom graag in overleg met u. Op deze manier weet u zeker dat u krijgt wat u wenst.

Grafstenen prijzen van Maes Natuursteen

Wij kunnen grafstenen plaatsen in verschillende regio’s. Hier hoeft u verder niets extra’s voor te betalen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Transparantie over de prijs vinden wij net zo belangrijk als het leveren van goede service. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden hierbij natuurlijk rekening met uw wensen en het beschikbare budget. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.