Maes natuursteen

Maes natuursteen

Open
  • Levertijd van onze voorraad: 4 weken
  • 25 jaar garantie op het monument
  • Een eerlijke prijs met uitstekende service
  • Eigen werkplaats en nieuwste machines
  • Geen aanbetaling

Grafzerken kopen

Grafzerken uitkiezen is geen gemakkelijk proces. Het is natuurlijk een moeilijke tijd. Bovendien komen er veel keuzes op u af wanneer u op zoek bent naar een waardig gedenkteken voor uw geliefde. Daarom helpen wij bij Maes Natuursteen u graag in het gehele proces van het uitkiezen van een grafzerk tot aan het plaatsen ervan. Wij kunnen u uitstekend ondersteunen dankzij ruim 70 jaar ervaring op het gebied van vervaardigen, verkopen en plaatsen van grafzerken, sierurnen en gedenktekens.

Bekijk de grafzerken van Maes Natuursteen

U kunt op onze website veel grafzerken vinden in verschillende vormen, maten en materialen. Echter is het handig om voor een volledig beeld van de verschillende materialen en de modellen bij ons in de showroom langs te komen. Hier is het mogelijk om de verschillende materialen beter te beoordelen. Bovendien kunt u meteen ons gehele assortiment bekijken. Bij Maes Natuursteen werken we graag met u samen aan een passend resultaat. Daarom bespreken we de tekst die op de grafzerk moet komen ook graag persoonlijk met u. Het laten graveren van grafstenen is diep persoonlijk en moet daarom wel goed gebeuren.

Grafzerken prijzen van Maes Natuursteen

Wij kunnen grafzerken plaatsen in verschillende regio’s. Hier hoeft u verder niets extra’s voor te betalen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan wat betreft de kosten van een grafzerk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en houden hierbij natuurlijk rekening met uw wensen en het beschikbare budget. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.